Elevare planseu sinusal.Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe! Mareste

399,00€


Sâmbătă,02 iulie 2022
Constanța

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) 

Susținut de Dr. Cosmin DIMA  


Workshop subvenționat de Acteon România

Mai multe detalii

20220702

Produs nou

17 locuri disponibile

din total de 20


DESCRIERE:


Acest workshop ”Hands-On” este o sinteză de ultimă oră, bazată atât pe bibliografia internațională cât și pe experiența vastă a echipei chirurgicale Dental Progress, de mai bine de 15 ani în chirurgia sinusului maxilar. 

Prima parte include o incursiune amănunțită în anatomia sinusului maxilar astfel încât eventualele eșecuri sau accidente să poată fi prevenite. 

Limitele cavității antrale, vascularizația și inervația sinusului maxilar, precum și microscopia membranei schneideriene, vor fi prezentate în detaliu. 

Ulterior se va face o sinteză a patologiei sinusului maxilar și pe baza bibliografiei internaționale, vor fi definite criteriile cu ajutorul cărora putem decide când și cum putem trata un sinus cu patologie și când tratamentul trebuie făcut în colaborare cu un chirurg ORL.

Cazurile clinice vor arăta totul, de la procedura standard de elevare a sinusurilor maxilare, până la proceduri foarte complexe în cazurile unor sinusuri cu patologie sau sinusuri ce prezintă diferite tipuri de septuri. Vor fi discutate o mulțime de „sfaturi și trucuri”, astfel încât să putem transforma un caz dificil într-un succes. 

Participanții vor exersa cu piezotome-ul atât interventia de sinus lift intern cât și extern pe capete de oaie și ouă, special pregătite în acest sens. 

De asemenea, cursantii vor învăța cum să insereze implanturile în aceeași interventie cu procedura de sinus lifting, chiar dacă osul prezintă atrofii marcante, dar poate cel mai important lucru, vor învăța cum să finalizeze operațiile cu rezultate sigure și predictibile chiar și atunci când au de-a face cu situații clinice foarte dificile. 

SPEAKER 

Dr. Cosmin Dima a absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București (UMF) în anul 2001. De atunci a continuat să se dezvolte profesional și a devenit implantolog certificat în anul 2004. Din 2014 a început un masterat în parodontologie și în 2019 și-a finalizat doctoratul în implantologie. 

De-a lungul anilor a publicat numeroase articole și a devenit membru în diferite societăți precum: Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Societatea Europeană de Cosmetică Dentară (ESCD), Congresul Internațional al Implantologilor Orali (ICOI) și altele. El este și co-fondator și director educațional al Societății Dentare Digitale din România. 

În ultimii ani Dr. Cosmin Dima a susținut numeroase conferințe în domeniul piezochirurgiei, esteticii și chirurgiei avansate pentru ImplantoDays, ESCD, SSER, Institutul Steigmann, EDAD, ADRE și multe alte societăți dentare importante. El este, de asemenea, lider de opinie în piezochirurgie pentru compania ACTEON și este certificat în grefa avansată de țesut moale și chirurgie implantară de către Universitatea din Michigan și Xpert certificat la DentalXp.com. 

Dr. Cosmin Dima a inventat 2 tehnici chirurgicale, Snake Technique și PMT(Periosteal Membrane Technique), ambele cu rezultate excelente în domeniul esteticii în jurul implanturilor. 

Valoarea cazurilor clinice tratate de Dr. Dima este bine cunoscută la nivel internațional și a fost confirmată și de Compania Geistlich, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de regenerare osoasă, care a ales un caz extrem de augmentare osoasă verticală efectuată de Dr. Dima, pentru a fi publicat pe platforma aniversară, Geistlich Jubilee. 

În 2019 a fost inclus în randul celor 100 de medici de top ai lumii, de catre Global Summit Institute. 

Începand cu anul 2007 este directorul general al Clinicii Dental Progress din București, una dintre cele mai apreciate clinici de medicină dentară din România. 

PROGRAM WORKSHOP 

09:15 - 9:30 Înregistrarea participanților
09:30 - 11:00 Partea teoretică
11:00 - 11:30 Pauză de cafea
11:30 - 12:30 Partea teoretică
12:30 - 13:30 Pauză de pranz
13:30 - 16:00 Partea practică
16:00 - Q&A 


TARIFE (one-full-day)


Smart Days: 249 euro (tarif valabil până la data de 28 Iunie 2022)
Late Days: 299 euro (tarif valabil în perioada 29 Iunie – 02 Iulie 2022)


Acest curs este sponsorizat de Acteon România. 


INFORMAȚII & ÎNREGISTRARE

Locația: Constanța
Contact: Denisa Robe - 0721.256.652
Email: events@implantodays.ro

Număr maxim de participanți:16

IMPORTANT
În situații excepționale (ex: pandemie COVID-19), ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului în funcție de restricțiile existente. Mulțumim anticipat pentru înțelegere. 

Scrieti o recenzie

Elevare planseu sinusal.Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe!

Elevare planseu sinusal.Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe!


Sâmbătă,02 iulie 2022
Constanța

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) 

Susținut de Dr. Cosmin DIMA  


Workshop subvenționat de Acteon România

Scrieti o recenzie

Te-ar putea interesa și