50,00€

7 mai 2020
Joi


WEBINAR susținut de Dr. Horia BARBU

Acest webinar este organizat pentru a susține lupta împotriva COVID-19. Accesul se face în baza unei donații către Asociația Dăruiește Viață. Detalii în prezentare.
Ora de start: 10:00 AM.

Mai multe detalii

Numai online

202005071

Produs nou

din total de 100

Am decis împreună cu domnul Prof. Dr. Horia BARBU să susținem lupta împotriva COVID-19, direcționând costul de acces al acestui webinar către Asociația Dăruiește Viață. Pentru a avea acces, intră pe www.daruiesteviata.ro, fă o donație de minimum 50 euro (25 acțiuni - echivalent a 250 lei). Trimite-ne apoi pe mail Certificatul de Donator primit și vei obține codul de acces la webinar.

ACCIDENTE ȘI COMPLICAȚII ÎN SINUS-LIFT
Sinus-lift-ul este o tehnică foarte cunoscută, explicată deja în cadrul multor cursuri. Webinarul din 7 mai nu va aborda partea de statistică, teoretică, ne vom concentra pe cazurile clinice, identificând obstacolele, învățând management-ul accidentelor și exemplificând practic diverse modalități de rezolvare a complicațiilor.
Acest curs are la bază cercetarea extinsă și experiența clinică a Prof. Dr. Horia Barbu, recunoscute la nivel internațional, acesta situându-se pe locul 1 în România (http://www.expertscape.com/ex/sinus+floor+augmentation/c/ro). Toate acestea sunt materializate prin publicarea mai multor articole în reviste de implantologie de prestigiu.

PROGRAM

Start: 10:00 AM. Durata cursului:1h30min - 2h.

SPEAKER: Prof. Dr. Horia BARBU

- A absolvit Facultatea de Medicină Dentară în anul 1999 şi a practicat medicina dentară timp de 4 ani ca medic dentist generalist.
- În anul 2004, a început rezidenţiatul în specializarea “chirurgia dento-alveolară”. Începând cu anul 2012 este medic primar chirurg, specialitatea chirurgie dento-alveolară.
- În momentul de faţă este Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti, profesor universitar şi coordonează disciplina “Implantologie Orală”, atât pentru programul de studii universitare de licenţă, cât şi pentru cel de master.
- În ceea ce priveşte Implantologia, în ultimii 8 ani, a fost la cursuri de specializare private “One-to-One”, alături de personalităţi marcante în lumea implantologiei, profesori în cadrul unor universitati de prestigiu (Tel Aviv University, Munster University, New York University, Harvard University, Boston University, Catholic University of Daegu), îmbogăţindu-și cunoştintele şi aprofundând peste 40 tehnici chirurgicale avansate, necesare reconstrucţiilor osoase şi gingivale în vederea inserării implanturilor dentare.
- Începând cu anul 2007, după o specializare efectuata în Israel, a utilizat pentru prima dată factorii de creştere (PRF) în adiţiile de os şi sinus-lift, şi a început tehnica “Dinţi într-o zi”. 
- A susţinut Doctoratul în domeniul medicinei generale în anul 2011, studiind particularităţile osteoporozei şi osteonecrozei la pacienţii cu osteoporoză candidaţi la implantul dentar.
- A absolvit 2 programe de master în domeniul implantologiei: “Reabilitarea orală implanto-protetică”, la UMF Carol Davila, Bucureşti şi “Materiale Metalice în Medicină”, la Universitatea Politehnică, Bucureşti.
- Experienţa clinică - materializată prin numeroase cărţi publicate şi peste 40 articole apărute în reviste de prestigiu naţionale şi internaţionale (cu factor de impact), acoperind o gamă foarte largă în domeniul implantologiei şi endocrinologiei.
- Lector la numeroase congrese şi conferinţe naţionale şi internaţionale (India, Italia, Israel, Austria, SUA, Coreea), unde a prezentat rezultatele cercetărilor sale, dar şi ale cazurilor clinice. A fost şi este implicat în continuare în numeroase studii multicentrice cu New York University, Boston University, Tel Aviv University şi Suedia, legate de regenerarea osoasă ghidată, tehnici de augmentare ale sinusului maxilar.
- În anul 2015 a înfiinţat Institutul de Implantologie “IADET – Institute of Advance Dental Education and Training” – Europe Branch, o filială a IADET Singapore, în cadrul căreia organizează cursuri avansate de specializare în domeniul implantologiei.
- În prezent își desfăşoară activitatea în cadrul clinicii de reabilitare orală ”Prof. Dr. Barbu” din Bucureşti, strict în domeniul chirurgiei implantare, fiind specializat în augmentări osoase, sinus-lift, reabiliări orale complexe şi cazuri cu grad înalt de dificultate.

TARIF
Pentru a avea acces, intră pe www.daruiesteviata.ro, fă o donație de minimum 50 euro (25 acțiuni - echivalent a 250 lei)
Trimite-ne apoi pe mail (events@implantodays.ro) Certificatul de Donator primit și vei obține codul de acces la webinar.


INFORMAȚII & ÎNREGISTRARE
Limba de prezentare: limba română

Event Manager: Denisa Robe - 0721.256.652
Email: events@implantodays.ro


IMPORTANT
În situații excepționale, ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului. Mulțumim anticipat pentru înțelegere.


Scrieti o recenzie

Accidente și complicații în sinus-lift

Accidente și complicații în sinus-lift

7 mai 2020
Joi


WEBINAR susținut de Dr. Horia BARBU

Acest webinar este organizat pentru a susține lupta împotriva COVID-19. Accesul se face în baza unei donații către Asociația Dăruiește Viață. Detalii în prezentare.
Ora de start: 10:00 AM.

Scrieti o recenzie

Te-ar putea interesa și