Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe. Mareste
Vineri, 23 Septembrie 2022
Chișinău (Moldova) în cadrul Congresului ASRM Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Mai multe detalii

20220923

Produs nou

din total de 15

DESCRIERE
Acest Hands on este o sinteză de ultima ora, bazată atât pe bibliografia internațională cât și pe experiența vasta a echipei chirurgicale Dental Progress, de mai bine de 15 ani în chirurgia sinusului maxilar.
Acest curs va include o incursiune amanuntita în anatomia sinusului maxilar astfel incat eventualele esecuri sau accidente sa poata fi prevenite. Limitele cavității antrale, vascularizatia și inervația sinusului maxilar, precum și microscopia membranei schneideriene, vor fi prezentate in detaliu. Ulterior se va face o sinteză a patologiei sinusului maxilar și pe baza bibliografiei internationale, vor fi definite criteriile cu ajutorul carora putem decide când și cum putem trata un sinus cu patologie și când tratamentul trebuie facut in colaborare cu un chirurg ORL.
Cazurile clinice vor arăta totul, de la procedura standard de elevare a sinusurilor maxilare, pana la proceduri foarte complexe în cazurile unor sinusuri cu patologie sau sinusuri ce prezinta diferite tipuri de septuri. Vor fi discutate o mulțime de „sfaturi și trucuri”, astfel încât să putem transforma un caz dificil într-un succes.
Participanții vor exersa atât interventia de sinus lift intern cât și extern pe modele de studiu.


SPEAKER: Dr. Cosmin DIMA

A absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București (UMF) în anul 2001. De atunci a continuat și s-a dezvoltat profesional și a devenit implantolog certificat în anul 2004. Din 2014 a inceput un masterat în parodontologie și în 2019 și-a finalizat doctoratul în implantologie.
De-a lungul anilor a publicat numeroase articole si a devenit membru în diferite societăți precum: Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Societatea Europeană de Cosmetică Dentară (ESCD), Congresul Internațional al Implantologilor Orali (ICOI) si altele. El este și co-fondator și director educațional al Societății Dentare Digitale din România.
În ultimii ani Dr. Cosmin Dima a susținut numeroase conferințe în domeniul piezochirurgiei, esteticii și chirurgiei avansate pentru ESCD, SSER, Institutul Steigmann, ImplantoDays, EDAD, ADRE și multe alte societăți dentare importante. El este, de asemenea, lider de opinie in piezochirurgie, pentru compania ACTEON si este certificat în grefa avansată de țesut moale și chirurgie implantara de către Universitatea din Michigan și Xpert certificat la DentalXp.com.
Dr. Cosmin Dima a inventat 2 tehnici chirurgicale, Snake Technique si PMT(Periosteal Membrane Technique), ambele cu rezultate excelente în domeniul esteticii în jurul implanturilor.
Valoarea cazurilor clinice tratate de Dr Dima este bine cunoscută la nivel internațional și a fost confirmată și de Compania Geistlich, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de regenerare osoasă, care a ales un caz extrem de augmentare osoasă verticală efectuată de Dr. Dima, pentru a fi publicat pe platforma aniversară, Geistlich Jubilee.
În 2019 a fost inclus în randul celor 100 de medici de top ai lumii, de catre Global Summit Institute. Începand cu anul 2007 este directorul general al Clinicii Dental Progress din București, una dintre cele mai apreciate clinici de medicină dentară din România.

PROGRAM
09:30-  10:00 Înregistrarea participanților
10:00 - 12:00 Partea teoretică
12:00 - 12:30 Pauza de cafea
12:30 - 14:00 Partea practică
14:00 - Q&A

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI
Oraș: Chișinău (Moldova)
• Locatie: T.B.D
• Sales Manager: Maric Cucereavii +373 68 555 323
• Email: office@gurskmedica.md
Locuri limitate

IMPORTANT
În situații excepționale (ex: pandemie COVID-19), ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului în funcție de restricțiile existente. Mulțumim anticipat pentru înțelegere.

Scrieti o recenzie

Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe.

Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe.

Vineri, 23 Septembrie 2022
Chișinău (Moldova) în cadrul Congresului ASRM Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Scrieti o recenzie

Te-ar putea interesa și