Augmentările osoase, sigure și predictibile. Calea spre succes! Mareste

399,00€

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
Craiova

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Mai multe detalii

Numai online

20221112

Produs nou

20 locuri disponibile

din total de 20

DESCRIERE
Acest curs practic reprezintă modalitatea ideală de a îmbina teoria cu practica pentru un rezultat optim și mai ales predictibil în cazul augmentărilor osoase.
Se vor detalia criteriile de baza ce ar trebui urmate în procesul unei augmentări osoase, cat și anumite “tips and tricks” deprinse de lector în cei peste 17 ani de practică în implantologie.
Augmentările osoase reprezinta un subiect sensibil, știut fiind faptul că micile detalii fac marile diferențe.
Partea teoretică se axează tocmai pe aceste detalii care să transforme regenerările osoase in interventii predictibile atat in cazuri mai simple cat si in cazuri cu atrofii marcante. Se vor detalia cele mai importante metode de augmentare osoasa, precum:

• augmentare osoasa orizontala cu xenogrefa si diverse membrane de colagen

• bone splitting

• augmentare cu ajutorul pinilor de inaltare (tenting screws)

• augmentare cu ajutorul membranelor neresorbabile PTFE, ramforsate cu titan

• augmentare cu mesh din titan, conformat pe modelul stereolitografic

• augmentare verticala in urma explantarii unor implanturi compromise

• augmentare cu blocuri osoase.


De asemenea, se vor detalia tehnici de manipulare a tesuturilor moi astfel incat inchiderea lamboului sa fie fara tensiune, indiferent de volumul augmentarii osoase.

Partea practica da posibilitatea cursantilor sa exerseze pe mandibule si coaste de porc diverse tehnici de augmentare precum :
➢ BONE SPLITTING
➢ RECOLTARE BLOC OSOS
➢ AUGMENTARE ORIZONTALA SI LAMBOU TOTAL
➢ AUGMENTARE ORIZONTALA SI LAMBOU PARTIAL
➢ PPF ( periosteal pocket flap ).

Cursul se adreseaza atat medicilor cu experienta redusa in augmentari osoase, dar care vor sa porneasca pe un drum sigur si predictibil cat si medicilor cu experienta in augmentari, dar care vor sa aprofundeze tehnicile clasice si sa invete si alte tehnici foarte utile si poate cel mai important lucru, sa invete cand si cum sa aplice anumite tehnici pentru a finaliza interventia cu succes, indiferent de gradul de dificultate.

De ce să nu ratezi acest curs:

• Informații foarte diverse, atent selectionate
• Exemplificarea teoriei cu cazuri clinice complexe
• Inveti atat tenicile cat si gandirea din spatele fiecarui plan de tratament personalizat.


SPEAKER: Dr. Cosmin DIMA
A absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București (UMF) în anul 2001. De atunci a continuat și s-a dezvoltat profesional și a devenit implantolog certificat în anul 2004. Din 2014 a inceput un masterat în parodontologie și în 2019 și-a finalizat doctoratul în implantologie.
De-a lungul anilor a publicat numeroase articole si a devenit membru în diferite societăți precum: Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Societatea Europeană de Cosmetică Dentară (ESCD), Congresul Internațional al Implantologilor Orali (ICOI) si altele. El este și co-fondator și director educațional al Societății Dentare Digitale din România.
În ultimii ani Dr. Cosmin Dima a susținut numeroase conferințe în domeniul piezochirurgiei, esteticii și chirurgiei avansate pentru ESCD, SSER, Institutul Steigmann, ImplantoDays, EDAD, ADRE și multe alte societăți dentare importante. El este, de asemenea, lider de opinie in piezochirurgie, pentru compania ACTEON si este certificat în grefa avansată de țesut moale și chirurgie implantara de către Universitatea din Michigan și Xpert certificat la DentalXp.com.
Dr. Cosmin Dima a inventat 2 tehnici chirurgicale, Snake Technique si PMT(Periosteal Membrane Technique), ambele cu rezultate excelente în domeniul esteticii în jurul implanturilor.
Valoarea cazurilor clinice tratate de Dr Dima este bine cunoscută la nivel internațional și a fost confirmată și de Compania Geistlich, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de regenerare osoasă, care a ales un caz extrem de augmentare osoasă verticală efectuată de Dr. Dima, pentru a fi publicat pe platforma aniversară, Geistlich Jubilee.
În 2019 a fost inclus în randul celor 100 de medici de top ai lumii, de catre Global Summit Institute. Începand cu anul 2007 este directorul general al Clinicii Dental Progress din București, una dintre cele mai apreciate clinici de medicină dentară din România.

PROGRAM
09:15 - 09:30 Înregistrarea participanților

09:30 - 11:00 Parte teoretică
11:00 - 11:30 Coffee break
11:30 - 13:00 Parte teoretică
13:00 - 14:00 Pauza de prânz
14:00 - 17:00 Parte practică

TARIFE (one-full-day)
EarlyDays: 289 euro (tarif valabil până la data de 02 Octombrie 2022)
SmartDays: 339 euro (tarif valabil în perioada 03 Octombrie - 11 Noiembrie 2022)
EventDay - 399 euro - tarif în ziua evenimetului


Acest curs este sponsorizat de Acteon România.


INFORMAȚII & ÎNREGISTRARE
Locația: HOTEL SOFIANU, RAMNICU VALCEA

Event Manager: Denisa Robe - 0721.256.652
Email: events@implantodays.ro
Număr maxim de participanți: 20

IMPORTANT
În situații excepționale (ex: pandemie COVID-19), ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului în funcție de restricțiile existente. Mulțumim anticipat pentru înțelegere.

Scrieti o recenzie

Augmentările osoase, sigure și predictibile. Calea spre succes!

Augmentările osoase, sigure și predictibile. Calea spre succes!

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
Craiova

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Scrieti o recenzie

Te-ar putea interesa și