Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe. Mareste

349,00€

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
Clinica Trident, București

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Mai multe detalii

Numai online

20220917

Produs nou

8 locuri disponibile

din total de 15

ATENȚIE! Ultimele locuri disponibile!

DESCRIERE
Acest curs este o sinteză actualizată bazată atât pe bibliografia internațională cât și pe experiența echipei chirurgicale de mai bine de 15 ani în chirurgia sinusului maxilar. Prima parte va include o incursiune în anatomia sinusului maxilar. Se vor detalia limitele cavității antrale, vascularizarea și inervația sinusului maxilar, precum și microscopia membranei schneideriene sinusale. Ulterior, se va face o sinteză a patologiei sinusului și pe baza bibliografiei existente și se vor defini criteriile prin care putem decide când și cum se poate trata un sinus cu patologie și când nu.

Cazurile clinice vor arăta totul, de la procedura standard de ridicare a sinusurilor la proceduri foarte complexe în cazurile de sinusuri cu patologie sau diferite tipuri de septuri. Vor fi discutate o mulțime de „sfaturi și trucuri” astfel încât să putem transforma un caz dificil în succes. Participanții vor exersa atât ridicarea sinusurilor interne cât și externe, pe capete de miel și ouă.

De asemenea, vor învăța cum să insereze implanturile în aceeași sesiune cu procedura de ridicare a sinusurilor, chiar dacă osul prezintă atrofii marcante. Dar - poate cel mai important lucru - participanții vor învăța cum să finalizeze operatiile cu rezultate sigure si predictibile chiar și atunci cand au de-a face cu situații clinice foarte dificile.

SPEAKER: Dr. Cosmin DIMA

A absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București (UMF) în anul 2001. De atunci a continuat și s-a dezvoltat profesional și a devenit implantolog certificat în anul 2004. Din 2014 a inceput un masterat în parodontologie și în 2019 și-a finalizat doctoratul în implantologie.

De-a lungul anilor a publicat numeroase articole si a devenit membru în diferite societăți precum: Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Societatea Europeană de Cosmetică Dentară (ESCD), Congresul Internațional al Implantologilor Orali (ICOI) si altele. El este și co-fondator și director educațional al Societății Dentare Digitale din România.

În ultimii ani Dr. Cosmin Dima a susținut numeroase conferințe în domeniul piezochirurgiei, esteticii și chirurgiei avansate pentru ESCD, SSER, Institutul Steigmann, ImplantoDays, EDAD, ADRE și multe alte societăți dentare importante. El este, de asemenea, lider de opinie in piezochirurgie, pentru compania ACTEON si este certificat în grefa avansată de țesut moale și chirurgie implantara de către Universitatea din Michigan și Xpert certificat la DentalXp.com.

Dr. Cosmin Dima a inventat 2 tehnici chirurgicale, Snake Technique si PMT(Periosteal Membrane Technique), ambele cu rezultate excelente în domeniul esteticii în jurul implanturilor.

Valoarea cazurilor clinice tratate de Dr Dima este bine cunoscută la nivel internațional și a fost confirmată și de Compania Geistlich, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de regenerare osoasă, care a ales un caz extrem de augmentare osoasă verticală efectuată de Dr. Dima, pentru a fi publicat pe platforma aniversară, Geistlich Jubilee.

În 2019 a fost inclus în randul celor 100 de medici de top ai lumii, de catre Global Summit Institute. Începand cu anul 2007 este directorul general al Clinicii Dental Progress din București, una dintre cele mai apreciate clinici de medicină dentară din România.

PROGRAM
09:15 - 09:30 Înregistrarea participanților

09:30 - 11:00 Parte teoretică
11:00 - 11:30 Coffee break
11:30 - 12:30 Parte teoretică
12:30 - 13:30 Pauza de prânz
13:30 - 16:00 Parte practică
16:00 - 17 00 Parte practică

TARIFE (one-full-day)
EarlyDays: 249 euro (tarif valabil până la data de 28 august 2022)

SmartDays: 299 euro (tarif valabil în perioada 29 august – 16 septembrie 2022)
EventDay - 349 euro - tarif în ziua evenimetului
Acest curs este sponsorizat de Acteon România.


INFORMAȚII & ÎNREGISTRARE
Locația: Clinica Trident

Event Manager: Denisa Robe - 0721.256.652
Email: events@implantodays.ro
Număr maxim de participanți: 15

IMPORTANT
În situații excepționale (ex: pandemie COVID-19), ImplantoDays, în calitate de Organizator, își rezervă dreptul de a modifica data sau alte detalii ale evenimentului în funcție de restricțiile existente. Mulțumim anticipat pentru înțelegere.

Scrieti o recenzie

Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe.

Sinus lifting. Totul, de la anatomia detaliată, la cazuri clinice foarte complexe.

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
Clinica Trident, București

One-Full-Day Workshop (Teorie, Hands-On) susținut de Dr. Cosmin DIMA

Scrieti o recenzie

Te-ar putea interesa și