TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Compania care administreaza site-ul www.implantodays.ro, denumit in continuare www.implantodays.ro, este  IMPLANTODAYS SRL, numita in continuare  IMPLANTODAYS SRL avand codul unic de inregistrare 33688217 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr.  J23/2974/2014.

Plasarea unei comenzi catre www.implantodays.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului www.implantodays.ro

In momentul efectuarii unei comenzi online pe site, clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus, declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care este minor utilizeaza website-ul www.implantodays.ro insotit de un parinte sau ingrijitor. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile clauzele Codului Civil privind comertul in aceste situatii.

Sub rezerva termenilor si conditiilor, magazinul nostru acorda dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utiliza magazinul on-line numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mod expres, in scris, de catre www.implantodays.ro. Orice alta incalcare a termenilor si conditiilor va duce la stergerea contului creat, fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigoare sau este daunatoare pentru interesele societatii noastre.

Clientul nu are dreptul de a exploata in orice mod acest website sau orice portiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre magazinul nostru. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop comercial niciuna din informatiile furinizate in magazinul nostru online sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficiul unei alte inteprinderi cu exceptia cazurilor autorizate de magazinul nostru.

Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte material care:

1. incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
2. include virusi, bug-uri, viermi sau alte coduri daunatoare;
3. face acuzatii calomnioase, ameninta, defaima, este obscen, indecent, pornografic sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia romaneasca.

Veti fi singurul responsabil pentru accesul si utilizarea website-ului www.implantodays.ro, de catre orice alta persoana care ar putea folosi User-ul si Parola dvs., cu sau fara consintamant. Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si userului de indentificare atribuite dvs. de magazinul nostru. In cazul in care constatati ca user-ul si parola dvs. sunt folosite de catre o alta persoana, va rugam sa ne contactati de urgenta.
Mai mult, utilizatorul nu trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca este altcineva pentru a induce in eroare. Magazinul nostru www.implantodays.ro are dreptul, dar nu este obligat sa stearga sau sa editeze orice continut trimis (inclusiv comentarii sau opinii).

Orice reziliere/anulare a acordurilor stabilite intre magazinul on-line si client nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusiv obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.

A. DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de IMPLANTODAYS SRL, prin intermediul magazinului virtual Implantodays (www.implantodays.ro) catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul exprimat in scris de catre Parti.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica care efectueaza o comanda;

Vanzator: IMPLANTODAYS SRL– prin magazinul online www.implantodays.ro.

Comanda – resprezinta acordul stabilit dintre Vanzator si Cumparator, de regula sub format electronic (email), prin care www.implantodays.ro se obliga sa livreze bunurile comandate iar Cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea bunurilor comandate.

Contract – reprezinta o Comanda confirmata ulterior de catre Vanzator.

Bunuri – reprezinta orice produs din magazinul online www.implantodays.ro, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

B. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin procesarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.implantodays.ro, Cumparatorul este de accord cu Termenii si conditiile magazinului online www.implantodays.ro. Acceptarea comenzii de catre Implantodays se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Implantodays nu va avea valoarea unui Contract intre parti. Prin urmare, partile sunt de acord asupra faptului ca exclusiv email-urile, intre parti au valoare contractuala.

C. ERORI DE TIPAR

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, chiar daca aceasta a fost platita de dvs. In acest caz vom remite sumele achitate in contul produsului/produselor comandate si anulate.

D. COMENTARII ON-LINE CU PRIVIRE LA PARTI DIN MAGAZIN SAU CU PRIVIRE LA PRODUSELE MAGAZINULUI ON-LINE

Toate informatiile, tehnicile, ideile, intrebarile, comentariile, sugestiile trimise sau postate pe www.implantodays.ro vor fi tratate ca neconfidentiale si vom avea dreptul, irevocabil si transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, inchiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace si in orice forma, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unica si exclusiva a Implantodays si nu vor fi niciodata returnate dvs.

Mai mult, clientul declara si garanteaza faptul ca toate comentariile, recenziile sau alt tip de continut al sau pe acest website, nu va viola si/sau incalca drepturile oricarei parti terte.

E. POLITICA DE ANULARE A EVENIMENTELOR ȘI DE RETURNARE A TARIFELOR DE PARTICIPARE

Politica de anulare/amânare

Organizatorul are dreptul să anuleze/amâne evenimentul pentru motive întemeiate (exemple: număr mic de înscrieri, cazuri de forță majoră).

Organizatorul va returna numai contravaloarea taxelor de înscriere plătite de către participant.

Organizatorul este responsabil pentru colectarea taxelor de înscriere pentru curs/eveniment de la toți participanții și pentru returnarea banilor conform Politicii de returnare a Banilor, atunci când este cazul.

Organizatorul nu este responsabil pentru cheltuieli de călătorie (cazare, transport), avansuri pierdute sau orice alte cheltuieli efectuate de către un participant plătitor în legătură sau pentru participarea la un eveniment. Fiecare participant își asumă responsabilitatea cheltuielilor suplimentare, altele față de tariful de participare, pe care le efectuează pentru a se înscrie la eveniment.

Politica de returnare a tarifelor de participare

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data anunțării deciziei de amânare/anulare a  evenimentului, în contul bancar oferit de catre participant. Returnarea banilor se poate face doar prin transfer bancar.

F. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Orice element regasit pe pagina de internet www.implantodays.ro precum textul, grafica, butoanele, icoanele, imaginile, clipurile audio si software-ul apartin in exclusivitate Implantodays. Utilizarea de oricare dintre marcile noastre de comert sau marci de servicii fara acordul expres scris, este strict interzisa fara consimtamantul explicit prealabil.

In cazul in care doriti sa adresati/raportati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa va adresati la numarul de telefon de contact aflat pe site sau la office@implantium.ro

G. LEGEA SI JURISDICTIA APLICABILA

Partile sunt de acord ca prezentul acord sa fie supus legii romane. Litigiile ce decurg din interpretarea prezentului acord vor fi solutionate pe cale amiabila iar daca acest lucru nu este posibil vor fi deferite instantelor competente material din Municipiul Bucuresti. Partile sunt de acord ca instantele ce vor solutiona litigiul sa fie cele din Municipiul Bucuresti competente material.